18 Mart 2010 Perşembe

O bir ana


O bir ana

Adi,Beser

Ali Yetgin,Beser ananin oglu,Kürdistan'dan sürgün edilmisler,direnisin oldugu yer,Dersim jenosidinden gelmisler emekciler semti Gülsuyuna.Sekiz Mart günü Ali Yetgin calistigi isyerinden bir arkadasiyla ayrilir ve arkadasi onu gidecegi yer birakir ve o günden beri kendisinden diger kayiplarda oldugu gi...bi haber alinmaz.

Adi,Beser Yetgin sokaklarda o günden beri oglunu ariyor tipki militan ana Emine Ocak gibi,söyleyin oglum nerde,hangi iskence merkezinde.

Derin devlet suskun,katiller suskun ve korkaklar ne yapacaklarini bilmiyorlar suc üstü yakalandilar,saskinlik icerisindeler tökezliyorlar biz de böyle biri yok diyorlar.

Devrimciler BIRLIK-MÜCADELE ve ZAFER sloganlari icinde SAG ALDINIZ-SAG ISTIYORUZ diye haykiriyorlar her gün,kah Bogaz körüsü isgal ediliyor,kah kirpik biyikli iktidarin burolari,kah sokaklarda birlesik eylem sesleri geliyor.

Ergenekoncu devlet,yükselen Kürt ve Türk emekcilerinin mücadelesini bastirmak icin,
gri ve siyah karanligin bastigi savas ortasinda"sifir toleransla balans ayari cekiyor,Süleyman Yeter,Metin Göktepe,Musa Anter,Ugur Mumcu,Esref Bitlis,Bahtiyar Aydin,Hasan Ocak,Ümit Efe,Aysenur Simsek,Ridvan Karakoc iskencede ve gözaltinda yada suikastlrla öldürmedimi ?Devletin ergenekoncu birimleri simdi de ALI YETGIN'i gözaltinda yok diyerek kaybetmeyi mesrulastirmaya calisiyor.

Sag aldiniz-sag istiyoruz.
Ali Yetgin'in akibeti derhal aciklansin
Ali Yetgin derhal serbest birakilsin

berdan ildan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder