27 Şubat 2010 Cumartesi

Ötekilerin Partisi


Sinif karsitlariyla bölünmüs toplumlarda her siyasal akim,bir sinifin damgani tasir.Modern 21 yüzyilda kapitalist toplumsa siniflar,ekonomik ve siyasal politik cikarlarini bir parti araciligiyla dillendirir.
Modern 21 yüzyil yeni dünya düzeni toplumu iki temel sinifa bölmüstür;EZEN ve EZILENLER.Iste ta...mda burada PARTI ezilenlerin ekonomik,siyasi cikarlarini temsil eden,en genel tabirle kapitalist özel mülkiyet dünyasini devrimci bir siddetle tasfiyesini ve yerine insanin insan tarafindan sömürülmedigi,her kesin yetenegine ve greksinmelerine ilkesini esas alan bir dünyayi hedefler.

Parti ezilenlerin silahsiz tüm kuvvetlerinin öncü birimidir.ML ideolojisine hakim,program,tüzük,strateji,taktik ilkeli ve esnekliligi ile birlestirici,ezilen ve sömürülen tüm halklarin irade birlgidir.BÜTÜN ÜLKELERIN ISCILERI ve EZILEN HALKLARI BIRLESINIZ siarini esas alir parti.

Ezilenlerin partilerinden baska bir silahi yoktur der Mavi Trende ki Militan.Ve Fasizme karsi bir milyon bolsevikle direnen bir yoldasta atifta bulunur der ki PARTI isci sinifinin öncü müfrezesidir ve Parti proletaryanin sinif örgütünün en üst bicimimidir.

Iste ezilenlerin gereksinim duydugu PARTI bu,yani karakterik özelligi tüm ÖTEKILERIN PARTISIDIR EZILENLERIN SOSYALIST PARTISI


berdan ildan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder