27 Şubat 2010 Cumartesi

Devrim


Devrimci düsüncelerimize ve düslerimize uygun yasiyorsak;Iste o zaman umutlu olmama icin bir neden yok.

Kendimize ve cevremizde ki insanlara gerilim dolu bir yasam dayatmak yerine;sevincli,coskulu yasamayi her kosulda basarma cüretini göstermek devrimci dinamizminin ilk notasidir.Bunu basarmak zorundayiz.Yoksa bu tutkul...u yasam yerini cürümeye,ihanete,teslimiyete,yozlasmaya birakabilir.Bütün hcürelerimizin her seyi tutkuyla severek yapmali,yapamayacagimizin bir sorumlulugun altinada girismemeliyiz.

Insan olmamiz basli basina devrimci bir sorumluluk oldugu gibi,ezilenlerin saflarindan yapabilcegimiz büyük-kücük ayrimi yapmaksin üretkenliginizi süreklilestirmeliyiz.Iste bu perpektif üretkenligi ve yasamimizin sürekliligini de güclendirilmesini saglayacaktir.

Sunun altin cizmek gerek;düsüncelerimizin ve duygularimizin odagindan bireycilik degil,kolektif duygu yogunlugu yasamaliyiz.Iste bu kollektivizm; birlikte düsünme,sürekliligimizi saglama,coskulu,paylasimci yanimizi gelistirecektir.Hayati bir bütün olarak ele almayi,elestirebilmeli,elestirilerimizle kirici degil,yapici ve iknaci olmalidir.

Iste bizim burada ki yasamda ve iliskilerimizde bizleri bir arada tutan;insan olusumuz,devrimci olusumuzun dogal bir nedenidir.Buda bizleri kirilan buzda ki gibi o potada birlesmektir..

selamlar iyi bakin kendinize

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder